6328 Dunapataj Szelidi-tó, Tópart u. 2.

Ajánlatkérés

Erkélyes szoba

Ágy1
Max2 Fő
NézetTóra néző
Szoba méret30
6,500 Ft / Éjszaka
Részletek

2 ágyas szoba

Ágy1 King Bed
Max2,3 Fő
NézetTóra néző
Szoba méret80 sqm.
5,000 Ft / Éjszaka
Részletek

4 ágyas szoba

Ágy2 Single Bed
Max3,4 Fő
NézetLake
Szoba méret40 sqm.
5,000 Ft / Éjszaka
Részletek

Kedves Vendégeink!

 

A foglalások minden esetben tájékoztató jellegűek és ajánlatkérésnek minősülnek.Minden esetben a foglalás a jóváhagyásunk és egyeztetett beszélgetés után válik véglegessé! 

Felhívjuk kedves figyelmüket,hogy főszezonban (06.01-08.31. között) minimum 2 éjszakás foglalásokat áll módunkban fogadni és előjegyezni. Megértésüket Köszönjük!

Az oldal elfogja kérni az Önök adatait, hogy az ajánlatkérés visszaigazolható legyen. Itt kérjük pontos adatokat adjon meg, hogy az adminisztráció zökkenőmentesen haladjon! Az oldal bal oldalán a honlap kalkulál egy hozzávetőleges árat. Ez egy kényelmi funkció, ami a felmerülő költségvetést vetíti előre idegenforgalmi adó nélkül. FONTOS! Foglalást CSAK abban az esetben tudunk biztosítani, ha a szállás összköltségének minimum 30%, maximum 100%-át előre utalják előleg gyanánt! FONTOS! Amennyiben a foglalást az érkezés előtt egy héttel visszamondják, abban esetben NEM áll módunkban az előleg értékének visszafizetése! Az utalás részleteiről egy válasz e-mailben vagy telefonon felvesszük Önökkel a kapcsolatot, ahol megtudhatják a pontos összeget, illetve a bankszámlaszámot.


Nagyon Köszönjük figyelmüket és reméljük hamarosan Önöket is vendégeink között tudhatjuk!


Üdvözlettel:
Tó Szálló

Translate »