6328 Dunapataj Szelidi-tó, Tópart u. 2.

Foglalás

Erkélyes szoba

Ágy1
Max2 Fő
NézetTóra néző
Szoba méret30
6,500 Ft / Éjszaka
Részletek

2 ágyas szoba

Ágy1 King Bed
Max2,3 Fő
NézetTóra néző
Szoba méret80 sqm.
5,000 Ft / Éjszaka
Részletek

3 ágyas szoba

Ágy2 Single Bed
Max3,4 Fő
NézetLake
Szoba méret40 sqm.
5,000 Ft / Éjszaka
Részletek

Kedves Vendégeink!

Ezen tájékoztató azért készült, hogy az Önök zökkenőmentes és kényelmes foglalási lehetőségüket biztosítsuk.Szeretnénk megkérni a önöket, hogy a tájékoztatót figyelmesen olvassák végig ezzel megkönnyítve a foglalási eljárást. Köszönjük figyelmüket!

Foglalás menete

– A foglalást megkezdhetik a főoldalon a foglaltság ellenőrzése lehetőség alatt, ahol a legördülő naptárban szíveskedjenek megadni az érkezés időpontját, az éjszakák számát, az érkező felnőttek és gyereket számát. Ezután kattintsonak az ellenőrzés gombra.

– Következő lépésben az oldal automatikusan felajánlja a rendelkezésre álló szobákat. Itt már nem szükséges megadni újból az előző lépésben kért adatokat.

– Ha sikerült kiválasztani az Önök számára szimpatikus szobát, akkor kattintsonak a szoba választása gombra.

– Soron lévő lépésben az oldal felkínál egy módosítási lehetőséget, ahol a bal oldalon még lehet változtatni a foglalási adatokon (éjszakák száma,felnőttek száma).FONTOS! Kérjük vegye figyelembe, hogy hány személyes a szoba! Amennyiben több személyt ad meg, mint ahány személyes a szoba, úgy az oldal nem fog tudni szobát ajánlani. Ha mégis többen szeretnének egy szobában tartózkodni, úgy kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot telefonon a  06-70/881-71-55 vagy a 06-70/620-55-55 számon! Pótágy díja ​2.500,-/fő/éj.A foglalások minden esetben tájékoztató jellegűek és ajánlatkérésnek minősülnek.Minden esetben a foglalás a jóváhagyásunk és egyeztetett beszélgetés után válik véglegessé!

Felhívjuk kedves figyelmüket,hogy főszezonban (06.01-08.31. között) minimum 2 éjszakás foglalásokat áll módunkban fogadni és előjegyezni. Megértésüket Köszönjük!

-Baba ágy INGYENES!

-IFA ​300,-/fő/éj

– Amennyiben minden adatot helyesnek találtak, úgy kattintsonak a következő lépés gombra.

– A következő lépésben az oldal elfogja kérni az Önök adatait, hogy a foglalás visszaigazolható legyen. Itt kérjük pontos adatokat adjon meg, hogy az adminisztráció zökkenőmentesen haladjon! Az oldal bal oldalán a honlap kalkulál egy hozzávetőleges árat. Ez egy kényelmi funkció, ami a felmerülő költségvetést vetíti előre idegenforgalmi adó nélkül. FONTOS! Foglalást CSAK abban az esetben tudunk biztosítani, ha a szállás összköltségének minimum 30%, maximum 100%-át előre utalják előleg gyanánt! FONTOS! Amennyiben a foglalást az érkezés előtt egy héttel visszamondják, abban esetben NEM áll módunkban az előleg értékének visszafizetése! Az utalás részleteiről egy válasz e-mailben vagy telefonon felvesszük Önökkel a kapcsolatot, ahol megtudhatják a pontos összeget, illetve a bankszámlaszámot.

Nagyon Köszönjük figyelmüket és reméljük hamarosan Önöket is vendégeink között tudhatjuk!

Üdvözlettel:

Tó Szálló

Translate »