6328 Dunapataj Szelidi-tó, Tópart u. 2.

Szoba foglaltság ellenőrzése

Bejelentkezés
Éjszaka
Kijelentkezés
Felnőtt
Gyerek

Üdvözlünk az oldalon

Szállodánk közvetlenül a Szelidi-tó partján, színvonalas környezetben várja a tópartok szerelmeseit. Kiváló választás lehet mindazok számára, akik szeretik nyáron a nyüzsgést,felüdülést, bulizást, különféle szabadidő programokat.Ősztől azon kedves vendégeinket várjuk, akik szeretik a természetet, vagy csak egy kis nyugalomra,
csendéletre vágynak.
Horgászoknak kiváló horgászparadicsom!
Lehetőség van vízi sporteszközök bérlésére (vízibicikli, kajak, kenu, csónak).Szállodánk és éttermünk kiváló helyszíne lehet konferenciák, értekezletek, fogadások, csapatépítő tréningek, bemutatók, kiállítások, legény-, és lánybúcsúk megrendezésére.Kialakításra került egy rendezvényterem, mely esküvők, lakodalmak, születésnapi rendezvények,ballagások, gyerekzsúrok, üzleti- illetve magánjellegű összejövetelek színhelye lehet 200 főig.

Újdonság!
Házasságkötés közvetlenül a tó parton, vagy akár a tóban is, mezítláb!A szálloda kertjét különlegessé teszi a tóba csordogáló jód tartalmú forrás.Vendégeink számára grillezési, bográcsozási lehetőséget is biztosítunk a kerthelyiségben, és az így elkészített ételek elfogyasztására lehetőség nyílik a hangulatos teraszunkon.Szállodánkban 13 kétágyas és 1 háromágyas szoba található, melyek tusolóval, WC-vel ,televízióval, és internet elérési lehetőséggel felszereltek. Igény esetén hűtőszekrényt tudunk a szobában elhelyezni. Választható tóra néző, parkra néző és erkélyes szoba gyönyörű panorámával.Pótágyazási lehetőségünk van, amit elsősorban gyerekeknek ajánlunk.Szállodánkhoz recepció, nagy kerthelyiség, őrzött zárt parkoló, valamint tóra nyúló étterem is tartozik terasszal.Nyári időszakban minden pénteken és szombaton este 19 órától élőzene és bográcsos finomság várja az érdeklődőket. ( A zene nem zavarja a szálló vendégek pihenését!)

Szálláshelyünk gyerekbarát.
Háziállat nem hozható be.

Gyönyörű csónakunkon, csupa gyertyafény áradatban és a holdvilágban eltölthet egy romantikus vacsorát párjával. A hideg idő ne legyen akadály!

Képek a szállóról

A Szelidi tó környéke

Retro képek